Business

Z Prahy do Ruska, zemí SNS a Číny

Publikováno: 20. 1. 2019
Autor: Ural Airlines
Foto: Ural Airlines
logo Sdílet článek

Více než 20 let provozuje letecká společnost „Ural Airlines“ pravidelné lety z Mezinárodního letiště Václava Havla v Praze. Cestujte s námi, vždy dodržujeme mezinárodní bezpečnostní normy a nabízíme ruskou pohostinnost.


Ural Airlinesje jednou z předních ruských leteckých společností z hlediska osobní letecké dopravy. Letecká společnost má vlastní simulátorový komplex pro výcvik pilotů a letecké technické středisko pro údržbu letadel.

Spolupráce v Česku

Historie pravidelných letů Ural Airlines z České republiky do Ruska začala v roce 1995, kdy byl uskutečněn první let Praha−Jekatěrinburg. Během následujících let se společnost Ural Airlines stala partnerem českého národního dopravce, letecké společnosti České aerolinie, s nímž byla uzavřena obchodní dohoda o spolupráci.

Nyní zajišťuje letecká společnost Ural Airlines přímé lety z Prahy do Jekatěrinburgu čtyřikrát týdně po celý rok. Během posledních dvou let se počet letů do hlavního města pohoří Ural významně zvýšil.

Zájem o lety Ural Airlines z Prahy neustále roste. Rusko se stalo atraktivní destinací jak pro obchodní partnery, tak pro individuální cestovatele. Dá se s jistotou říci, že Rusko nezklame Evropany, kteří uvidí tradiční i moderní města s úžasnou architekturou, krásnou přírodu a mnoho dalšího. Jekatěrinburg v roce 2018 hostil Světový pohár FIFA a nyní se uchází o pořadatelství celosvětové výstavy Expo 2025.

Nejkratší trasa z Česka do Číny a zemí SNS

Kromě letů do Ruska jsou nabízeny lety z Prahy do Pekingu, Harbinu, Taškentu a dalších zajímavých měst s přestupem v Jekatěrinburgu.

Bezpečný a moderní park letadel

Společnost Ural Airlines pravidelně provádí audit letové bezpečnosti podle mezinárodních norem. Společnost je v registru IOSA do roku 2020 a je aktivním členem IATA. Všechny lety letecké společnosti jsou operovány moderními a komfortních letouny evropského koncernu Airbus. Letouny jsou rozděleny na ekonomickou a obchodní třídu s odpovídajícím servisem na palubě.

Přejeme vám příjemný let!

„Ural Airlines“neprodává letenky „bez zavazadel“. Minimální povolená hmotnost odbaveného zavazadla je 10 kg. Za letu vám bude nabídnuto teplé jídlo a nealkoholické nápoje.
Zakoupením letenky se společností Ural Airlines můžete ušetřit peníze a využít programu Wings. Jedná se o věrnostní program pro pravidelné cestující, který vám umožní získat slevy a další výhody při vašich cestách.


reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků