Akce

XVIII. česko-ruský podnikatelský ples Komory SNS

Publikováno: 21. 5. 2019
Autor:
Foto: Pavel Gwužď
logo Sdílet článek

28. února 2019 měl v paláci Žofín na pražském Slovanském ostrově již osmnácté pokračování tradiční ples Komory SNS. Zúčastnilo se ho více než pět set hostů, z nichž celou jednu třetinu tvořili hosté ze zahraničí, převážně pak z Ruska.

Jedním z nejvýznamnějších hostů plesu byla paní Marta Nováková, dnes již bývalá ministryně průmyslu a obchodu České republiky, a velvyslanci partnerských států – Arménie, Běloruska, Kazachstánu a Moldavska. Nemocného ruského velvyslance zastoupil chargé d’affaires Ruské federace v České republice Feodosij Vladyševskij. Akce se zúčastnilo několik senátorů a poslanců z Česka i z Evropského parlamentu. Návštěvníky celým večerem provázeli sólisté Moondance Orchestra Martina Kumžáka a nechyběli ani hvězdní hosté jako Bohuš Matuš a Václav Noid Bárta.

Velkolepou akci finančně podpořila více než čtyřicítka sponzorů a partnerů. A stejně jako v loňském roce byl těsně před půlnočním losováním tomboly předán výtěžek z prodeje lístků zástupci Nadačního fondu Kapka naděje. Tentokrát šek na 40 tisíc korun převzala z rukou předsedy představenstva Komory SNS pana Františka Masopusta sama prezidentka fondu paní Vendula Pizingerová.

Česko-ruský ples se i letos vydařil a všichni zúčastnění si skvělou atmosféru užívali naplno. Byla to opět vydařená společenská akce, jež většině zástupců členských a partnerských firem Komory SNS nabídla možnost setkat se s obchodními partnery, přáteli a kolegy.


 

 

 


 


reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků