Osobnosti

Silvia Lakatošová: Nejúspěšnější Miss

Publikováno: 31. 3. 2020
Autor: Tomáš Syrový
Foto: archiv Silvie Lakatošové
logo Sdílet článek

Před 27 lety, v dubnu 1993, se stala poslední Miss Československa. O rok později skončila v Manile čtvrtá na světovém Miss Universe. Od roku 1999 je ředitelkou Miss Universe pro Slovensko. Je jí 46 let, stále je krásná, charismatická, příjemná. Silvia Lakatošová.

Na postu národní ředitelky Miss Universe vlastně pracovala dlouhá léta pro současného Američana č. 1 Donalda Trumpa. Ten byl totiž od roku 1996 až do svého zvolení prezidentem majitelem této soutěže. Také se s ním několikrát setkala a v roce 2003 přijala i pozvání do jeho sídla na 5th Avenue. Mimochodem, v témže roce se také stala tváří brazilské fotbalové reprezentace.

Přes 20 let je majitelkou vlastní eventové agentury in agency, která pořádá společenské akce pro nejprestižnější domácí i zahraniční společnosti, módní přehlídky, produkuje filmová a televizní díla, dokumenty i živé přenosy.
Už přes čtvrt století žije s manželem Paľom Chovancem, moderátorem, producentem a režisérem. Mají spolu syna Christiana (13) a dceru Valentinu (5).

 


reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků