Akce

Schwarzkopf Elite Model Look 2023 zná vítěze

Publikováno: 16. 11. 2023
Autor: Redakce
Foto: Elite
logo Sdílet článek

Ve Španělském sále Pražského hradu se na konci léta konalo finále nejprestižnější modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2023 pro Českou a Slovenskou republiku.

Zvítězili Aneta Matúšková a Filip Kocábek za Česko a Zuzana Kistyová a Ivo Korčák za Slovensko, kteří své země budou reprezentovat na světovém finále. Porota rozhodla rovněž o výhře Nikity Podovaylenka z Ukrajiny.
Rozhodovala porota složená z odborníků v oblasti módy, kultury a médií, partnerů projektu a zahraničních modelingových agentů. Zasedli v ní mj. topmodelka Michaela Kocianová, globální ředitelka Elite Model Look Jennifer May Cope, ředitelka Oriflame ČR Jessica Andersson či ředitel soutěže a spolumajitel agentur Elite Prague a Elite Bratislava Saša Jány. Finálového večera se zúčastnily topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava jako například Karolína Čapková, Eva Klímková, Agáta Burešová, Aneta Měšťanová, slovenské topmodelky Sasha Gachulincová či Michaela Hlaváčková a další. O hudební performanci se postaral Dan Bárta. V rámci finálového večera vystoupila i slovenská interpretka Katarzia, která celým večerem zároveň provázela. Scénu navrhla renomovaná scénografka Lucia Škandíková.
Hlavním módním partnerem finálového večera byl OBSESSION CONCEPT STORE, který v Česku zastupuje značky Zimmermann, Victoria Beckham, Jil Sander, Elie Saab, Etro, Oscar de la Renta a další. Mužští finalisté se představili i v oděvech prestižního českého návrháře Jana Černého. Styling měla na starosti Daniela Pilná, beauty partnerem byla značka Oriflame. Krásu finalistek a VIP hostů podtrhly šperky exkluzivního partnera večera – české klenotnické značky ALO diamonds a rodinného klenotnictví Halada. Dalším partnerem byl lifestylový magazín Feminity.

Zleva Nikita Podovaylenko, Ivo Korčák, Filip Kocábek, Zuzana Kystiová a Aneta Matúšková

Topmodelka Daniela Peštová s manželem Paľem Haberou

Herečka Jitka Schneiderová

Katarzia a Saša Jány

Topmodelka Tereza Maxová

Herečka Hana Vagnerová

reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků