Společnost

SATPO – čtvrtstoletí na trhu

Publikováno: 14. 8. 2019
Autor: Redakce
Foto: SATPO
logo Sdílet článek

Počátkem června uspořádala ve svých reprezentativních prostorách na pražském Smíchově developerská společnost SATPO slavnostní setkání. Důvod nebyl malý – oslavila totiž 25 let od svého založení.

 

Hlavního slova se ujala výkonná ředitelka Linda Krásová, MBA, která pronesla pár slov o historii, současnosti a plánech společnosti, do nichž patří nejen nové developerské projekty, ale i investice do existujících činžovních domů v rámci strategického rozšíření nemovitostního portfolia celé skupiny SATPO a prodej činžovních bytů pod značkou City Home. Nechyběla zmínka o úspěšných emisích dluhopisů a v neposlední řadě i úspěch Rezidence Sacre Coeur2, která se stala finalistou v kategorii Best Residential Development v mezinárodní soutěži MIPIM 2017.

Hlavním bodem setkání pak byla prohlídka developerského projektu Vitality Rezidence a prémiového loftu v Rezidenci Sacre Coeur2 s výstavní galerií umění Deelive.

Domů si hosté odnesli nejen inspiraci ze světa moderního bydlení a trendů interiérového uspořádání, ale i nové vydání SATPO news a dárkové balení výtečných cupcakes.


reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků