Business

RENOMIA oslavila 25 let působení na trhu

Publikováno: 20. 1. 2019
Autor: RENOMIA
Foto: RENOMIA
logo Sdílet článek

RENOMIA, vedoucí poradenská společnost v oblasti pojištění a risk managementu, oslavila 25 let působení na trhu. Společnost byla založená 13. srpna 1993 a dnes je největším pojišťovacím makléřem nejen v České republice, ale patří i mezi vedoucí makléřské společnosti ve střední a východní Evropě.


Společnost RENOMIA na začátku září oslavila v Praze své výročí s kolegy z celé Evropy. Pozvaní hosté tak mohli zavzpomínat nejen na začátky společnosti v Hranicích na Moravě, kde firmu založila Jiřina Nepalová se svými syny Jiřím a Pavlem, ale i na celý příběh rozvoje značky RENOMIA. Ten je od počátku postaven na poskytování nadstandardních služeb, poradenského přístupu a hájení zájmů klientů.

RENOMIA je mezinárodní firmou s unikátním přístupem na klíčová pojišťovací světová centra, aktuálně má vlastní pobočky v sedmi zemích Evropy a má více než 1 300 spolupracovníků. Své služby klientům poskytuje kdekoliv na světě, a to jak díky partnerství s mezinárodními makléřskými sítěmi, tak díky své servisní platformě RENOMIA EUROPEAN PARTNERS. Ta sdružuje nezávislé makléře v 31 zemích střední a východní Evropy a střední Asie.

Mezi vážené hosty dále patřili například kolegové z českých dceřiných společností C.E.B., I. P. Trust, WI-ASS ČR, HELIA & Partners, PBT, VPV Bohemia, Seintillo, Confido Broker a PFP či zahraničních POLIPINS RENOMIA, DPS RENOMIA či RENOMIA SRBA. Ti všichni dnes a denně potvrzují, že jsou zkušenými makléři, kteří v souladu s firemními hodnotami vždy hájí zájmy svých klientů. Více než 99 % klientů důvěřuje RENOMIA dlouhodobě. 

Součástí slavnostního večera bylo i předání daru ve výši 500 tisíc Kč nadaci Tereze Maxové dětem se kterou RENOMIA spolupracuje již téměř 20 let. Dar bude pomáhat převážně dětem vyrůstajícím bez rodiny. 


RENOMIA GROUP dnes má:

· 70 000 spokojených korporátních klientů,

· ve správě pojistné ve výši 9,6 miliardy Kč,

· 99 % klientů, kteří s námi zůstávají dlouhodobě,

· Net Promoter Score ve výši 80

· 1300 zaměstnanců a spolupracovníků po celé Evropě,

· zkušené makléře, kteří pomáhající klientům dle oboru podnikání

· vlastní pobočky v 7 zemích Evropy

· servisní platformu RENOMIA EUROPEAN PARTNERS v 31 zemích Evropy a Střední Asie

· stabilní partnery ve světových makléřských sítích, díky čemuž poskytuje služby kdekoliv na světě.

reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků