Business

Instalace na EXPO se blíží

Publikováno: 7. 7. 2021
Autor: Redakce
Foto: Foto czexpo.com
logo Sdílet článek

Ve druhé polovině května se ve studiu společnosti Virtuplex uskutečnilo zasedání poradního sboru Kanceláře generálního komisaře pro účast na Všeobecné světové výstavě EXPO 2020 v Dubaji.

Jeho členové se seznámili s aktuálním stavem národního pavilonu, jehož stavba byla dokončena na konci dubna, a s podobou stálé expozice, jejíž instalace začne 10. srpna, kdy do Dubaje dorazí první exponáty. Společnost Virtuplex vymodelovala kompletní podobu českého pavilonu do nejmenších detailů a členové poradního sboru jím mohli projít s pomocí 3D brýlí v reálné velikosti díky největšímu virtuálnímu studiu svého druhu na světě.

EXPO 2020 proběhne v termínu od 1. října 2021 do 31. března 2022. Jedná se o první světovou výstavu, která se uskuteční v regionu MENA & SA (na Středním východě, v Africe a Jižní Asii) a také je poprvé hostitelem arabská země. V první jarní den příštího roku, tedy 21. března, pak na EXPO bude Český národní den „Czech Spring,“ který republiku představí jako jarní zahradu, zemi pramenů a zřídlo nápadů.

Virtuální prohlídka pavilonu ve společnosti Virtuplex.


reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků