Společnost

Diplomatický večer Kataru

Publikováno: 11. 4. 2022
Autor: Redakce
Foto: Foto Pavel Gwužď
logo Sdílet článek

Na konci března se pod pořadatelskou taktovkou The Business Soirée s.r.o., a za spolupráce s agenturou CzechTourism uskutečnil v krásných prostorách ikonického hotelu Jalta diplomatický večer Státu Katar. A to navíc pod záštitou prezidenta ČR Miloše Zemana a poslance a předsedy Meziparlamentní skupiny ČR – Katar Petra Bendla (ODS).

Na akci se sešlo více než 100 hostů z řad členů obchodních komor, zástupců vydavatelství The Business Soirée, reprezentantů několika zemí, politiků, zástupců ministerstev a hostů partnerů diplomatického večera. Generálním partnerem byly společnosti Sev.en Energy, Altair Consulting, Temperatior s.r.o., Motorpal, a.s. a Bageterie Boulevard, kterým patří mimořádně vřelé poděkování. Další díky směřují i k ostatním partnerům akce: společnostem Qatar Airways, Flower service a Obchodní komoře pro státy GCC. Moderátorkou večera byla Jana Doleželová, která se postarala o profesionální průběh a příjemnou atmosféru celého večera.

Ten zahájili svými proslovy katarský charge d’affaires JE Mohammed Al-Madadi, ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela, ministr dopravy Martin Kupka, ředitel agentury Czechtourism Jan Herget a náměstek ministerstva zahraničí Jiří Kozák. Za partnery večera přítomné pozdravil Jan Dienstl (Sev.en Energy), Michal Fišer (Motorpal a.s. / Temperatior s.r.o.) a za pořadatele Peter Závodský, spolumajitel vydavatelství The Business Soirée, s.r.o.

Součástí večera byl také koncert žáků Konzervatoře Jana Deyla, který byl příjemným kulturním oživením společenské události.

Zleva exministr vnitra Ivan Langer, náměstek ministerstva zahraničí Jiří Kozák, europoslanec Alexandr Vondra, ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela, katarský charge d’affaires Mohammed Al-Madadi, Martin Horák, Peter Závodský (The Business Soirée).

Jan Herget, Jana Doleželová.

Jana Doleželová, Jozef Síkela.

Zleva Ivan Langer, Martin Kupka, Mohammed Al-Madadi, Peter Závodský.

Jana Doleželová, Jan Dienstl.

Jana Doleželová, Michal Fišer

Zleva exministr financí Ivan Pilný, Simona Šenkýřová, exministr kultury Antonín Staněk.

reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků