Technologie

Decent Cybersecurity s.r.o.

Publikováno: 21. 12. 2022
Autor: Decent Cybersecurity
Foto: Foto Shutterstock.com
logo Sdílet článek

je dynamická middleware společnost, která nabízí software, produkty a služby pro digitální bezpečnost na vojenské úrovni v oblastech letectví a obrany. Je součástí skupiny společností Decent, která začala vyvíjet blockchainovou technologii již v roce 2015, což z ní dělá jednu z celosvětově prvních firem v tomto oboru.

Decent vyvinula open source blockchain zvaný Dcore (Dynamic Core Middleware), který disponuje plně vyvinutou IT infrastrukturou. A je odhodlána budovat ekosystém za pomoci své vlastní crosschainové technologie, čímž chce podpořit developery a obchodníky nejen na cestě k decentralizované budoucnosti. Dcore byl spuštěn v roce 2017 a představuje stabilní, vysokorychlostní, přizpůsobitelnou a cenově výhodnou open source blockchain technologii, na které můžete budovat. Jako světově první blockchain zaměřený na digitální obsah, média, letectví a obranu nabízí uživatelsky přívětivé nástroje pro vývoj softwaru, které podporují vývojáře a společnosti se zájmem o web3 a decentralizované aplikace (dApp) v ekosystému decentralizace.

Decent zprostředkovává důvěrnost: dCorePQFabric

Naše dynamické modulární middleware softwarové řešení dCorePQFabric (Dynamic Core Post Quantum Fabric) přináší digitální bezpečnost nové generace na klíč pro vesmírné pozorování a sledovací infrastrukturu, provozovatele satelitů, uživatele dat a dodavatele služeb pozemních stanic. Univerzální design dCorePQFabric nabízí vlastnosti, které jsou hodnotné pro decentralizované řízení vesmírného provozu (STM), jehož se účastní různorodé zainteresované subjekty.
Identification Friend-or-Foe (IFF – rozpoznání nepřátelských jednotek) nové generace je bezpečný systém pro letouny, vozidla atd., který přináší výzvědné schopnosti pro rozpoznávání a rozhodování. Naše modulární řešení dCorePQFabric je odpovědí na existenciální výzvy digitální bezpečnosti v moderních multidoménových ekosystémech s revolučním algoritmem rozpoznávání stavu, založeným na postkvantové architektuře. dCorePQFabric využívá již existující zabudované palubní počítače a rádiové modemy a zároveň zajišťuje vrstvu bezpečnosti pro přídavný přenos dat v ekosystémech (GNSS, telemetrie apod.).

dCorePQFabric je modulární softwarové řešení, které je vyvíjeno za finanční podpory Evropské vesmírné agentury. Náš software nabízí na klíč řešení nové generace založené na postkvantové kryptografii. Testujeme dCorePQFabric v konkrétních scénářích zaměřených na koncovou bezpečnost dat, auditovatelnost a dohledatelnost pro provozovatele satelitů a pozemních stanic, abychom mohli následně vylepšovat naše produktová řešení pro kosmické pozorování a sledování infrastruktur.

Networking je klíčovým aspektem výkonnosti vícečlánkových bezpilotních leteckých systémů. Efektivita, spolehlivost a odolnost jsou hlavními faktory pro vyhodnocení networkingu. Díky snížení duplicitních přenosů nabízí dCorePQFabric vylepšenou synchronizaci a minimální zpoždění při zpracování a přenosu, čímž ulehčuje peer-to-peer (P2P) implementace v různých architekturách networkingu.

Versatilita dCorePQFabric v digitálním prostoru umožňuje provádět multidoménové operace a rozšiřuje možnosti systémů velení, kontroly, komunikace, zpravodajství, sledování a průzkumu.

reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků