Akce

Česko-slovenský diplomatický večer 2021

Publikováno: 14. 9. 2021
Autor: Karel Černý
Foto: Pavel Gwužď
logo Sdílet článek

Pod záštitou předsedy PS PČR Radka Vondráčka a velvyslance SR v Česku Rastislava Káčera se na konci prvního zářijového týdne uskutečnil v krásném prostředí pražského hotelu Jalta Česko-slovenský diplomatický večer.

Na akci se sešlo více než 120 hostů z řad členů obchodních komor, reprezentantů obou zemí, politiků, zástupců ministerstev, vydavatelství The Business Soirée a dalších hostů.

Generálním partnerem akce byly společnosti České dráhy, ČEZ ESCO a ESCO Slovensko, mezi hlavní partnery dále patřilo velvyslanectví SR v Česku a společnosti CONNTIS, a.s., vinařství Johann W a Flower Service, s.r.o., kterým patří mimořádně vřelé poděkování. Další velké díky směřují i k hostiteli - hotelu Jalta. Večerem provázela moderátorka Aneta Řehková.

Akci zahájili úvodními slovy Radek Vondráček, Rastislav Káčer, herec a bývalý politik Milan Kňažko a zástupci partnerů. Za České dráhy pozdravil přítomné generální ředitel a předseda představenstva Ivan Bednárik, za ČEZ ESCO a ESCO Slovensko pak generální ředitelka JUDr. Naďa Hartmann. O organizaci večera se postarala společnost The Business Soirée, s. r. o.

Exministr vnitra Ivan Langer, Peter Závodský (TBS), Ing. Bohumil Procházka, Milan Kňažko. 

Hejtmanka Středočeského kraje Petra Pecková s poslankyní Kateřinou Valachovou. 

Herecká dvojice (Actor duo) Milan Kňažko a Zuzana Kronerová.

Aneta Řehková, Radek Vondráček, Rastislav Káčer, Ivan Bednárik.

Naďa Hartmann, Petr Novák (TBS).

Aneta Řehková, Radek Vondráček, Rastislav Káčer, Naďa Hartmann.

Milan Kňažko, Aneta Řehková, Radek Vondráček, Rastislav Káčer.

Mohlo by vás zajímat

Více článků