Akce

Česko-indický diplomatický večer

Publikováno: 8. 10. 2019
Autor: Petr Novák
Foto: Pavel Gvužď
logo Sdílet článek

Ve čtvrtek 26. 9. 2019 proběhl pod pořadatelskou taktovkou vydavatelství The Business Soirée s.r.o. česko-indický diplomatický večer v krásných prostorách hotelu President v Praze. Večer se uskutečnil pod záštitou H.E. Mrs. Narinder Chauhan (Ambassador of theRepublic of India To the Czech Republic) a pod záštitou Mgr. Tomáše Petříčka, ministra zahraničních věcí České republiky.

Na akci se sešlo více než 150 hostů z řad členů Česko-indické obchodní komory, zástupců vydavatelství The Business Soirée, reprezentantů zemí, politiků, zástupců ministerstev a hostů partnerů diplomatického večera. 

Generálním partnerem večera byla společnost B&Bartoni, spol. s.r.o., a hlavním partnerem večera se stal CzechTourism, oběma patří mimořádně vřelé poděkování. Další velké díky směřují i k ostatním partnerům akce: společnostem Bio Hydroponic Technology, SE, Remoska s.r.o., The President Hotel Prague a Art of Facts. Vydavatelství The Business Soirée děkuje všem za spolupráci a těší se na její pokračování při dalších zajímavých společných projektech.

Večerem provázela moderátorka Mgr. Jana Doleželová, která se již tradičně stará o profesionální průběh a příjemnou atmosféru na akcích The Business Soirée. 

Diplomatický večer byl zahájen úvodními proslovy vážených hostů v čele s H.E. Mrs. Narinder Chauhan (Ambassador of the Republic of India To the Czech Republic), Ing. Miloslavem Staškem (nejvyšší státní tajemník MZV), Ing. Janem Hergetem (ředitel České centrály cestovního ruchu − CzechTourism) a Manishem Sahijwani (prezident Indické obchodní komory v České republice). 

O kulturní vystoupení se postaralo hudební duo Dj&sax z produkce Hergeth Consulting. Hosté si užili atmosféru luxusních prostor hotelu President a také skvělé gastronomické zážitky, které přichystali kuchaři − jak jinak než v indickém duchu. Organizaci večírku měl na starosti event manager The Business Soirée Jan Herget Pošvář.

reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků